ХРОНІЧНА ЕПШТЕЙНА-БАРР ВІРУСНА ІНФЕКЦІЯ – АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ - Покровська, Т.В. (Інфекційні хвороби, 2015)
Узагальнені дані літератури та власні дослідження автора, що стосуються актуальних питань хронічної Епштейна-Барр вірусної інфекції (ЕВV-інфекції): етіології, епідеміології, патогенезу, специфічної лабораторної діагностики, особливостей клінічного перебігу, рекомендацій щодо лікування.