СУЧАСНІ АСПЕКТИ CLOSTRIDIUM DIFFICILE-ІНФЕКЦІЇ - Зінчук, О.М.; Зубач, О.О.; Столяр, Г.Л. (Інфекційні хвороби, 2015)
Наведено дані літератури про історію вивчення Clostridiumdifficile-інфекції, а також про етіологію, епідеміологію, патогенез, клініку, лабораторну діагностику, принципи лікування цієї інфекційної хвороби.