ЗАХВОРЮВАННЯ НА СКАЗ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ - Морочковський, Р.С. (Інфекційні хвороби, 2015)
Наведено випадок сказу у дитини 4 років. Клінічною особливістю захворювання був тривалий перебіг хвороби, пізнє виникнення слинотечі.