ДОСВІД БАКТЕРІОЛОГІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ КРИПТОКОКОЗУ - Дудник, С.В.; Варфоломеєва, Ю.В.; Терещенко, В.В.; Партоєва, О.Г.; Трюханова, Т.І. (Інфекційні хвороби, 2014)
Описано досвід бактеріологічного виділення криптокока з ліквору ВІЛ-інфікованого хворого; наведені фото колоній та мікроскопічних препаратів виділеного криптокока.