ІСТОРІЯ КАФЕДРИ ІНФЕКЦІЙНИХ ХВОРОБ ХАРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ В ПОДІЯХ І ПЕРСОНАЛІЯХ. ПОГЛЯД КРІЗЬ СТОЛІТТЯ (1923-2023) - Капустник, В. А.; Юрко, К. В.; Козько, В. М.; Меркулова, Н. Ф.; Граділь, Г. І.; Ткаченко, В. Г.; Соломенник, Г. О.; Могиленець, О. І. (Інфекційні хвороби, 2023)
Висвітлено основні події та персоналії в історії кафедри інфекційних хвороб Харківського національного медичного університету за 100 років її існування.