ДО ЮВІЛЕЮ ПРОФЕСОРА ВІКТОРА ВОЛОДИМИРОВИЧА МАВРУТЕНКОВА - Avtoriv, Kolektyv (Інфекційні хвороби, 2023)
Наведено біографічні дані й творчий доробок В.В. Маврутенкова – доктора медичних наук, професора кафедри інфекційних хвороб Дніпровського державного медичного університету.