ШКІРНІ ПРОЯВИ ПРИ COVID-19 ТА НА ЕТАПІ ПОСТКОВІДНОГО СИНДРОМУ - Бігуняк, Т. В.; Кулянда, О. О. (Інфекційні хвороби, 2023)
Розглянуто клініку та патогенез шкірних проявів у період розвитку COVID-19 та в постковідному синдромі. Описана клінічна картина дерматологічних змін, які характерні для коронавірусної інфекції. Наведено типовий випадок зазначених шкірних проявів.