СПОМИНИ І МІРКУВАННЯ ПРО СЕРГІЯ МИКОЛАЙОВИЧА ТЕРЕХОВА - Сагайдаковський, М.М. (Інфекційні хвороби, 2022)
Подано короткі відомості про видатного організатора мікробіологічних і епідеміологічних досліджень в Україні Сергія Миколайовича Терехова, його вагомий вплив на збереження і розвиток Інституту Вейгля у Львові, взаємини з Р. Вейглем, Л. В. Громашевським, талант керівника, людські якості та вчинки.