ДО 80-РІЧЧЯ АКАДЕМІКА НАН УКРАЇНИ І НАМН УКРАЇНИ, ПРОФЕСОРА В.П. ШИРОБОКОВА - Avtoriv, Kolektyv (Інфекційні хвороби, 2022)
Наведено біографічні дані й творчий доробок видатного українського мікробіолога В.П. Широбокова – доктора медичних наук, академіка НАН та НАМН України, професора, чия трудова діяльність нерозривно пов’язана протягом 57 років з Національним медичним університетом імені О.О. Богомольця, 42 з яких – у статусі завідувача кафедри.