ДО ЮВІЛЕЮ ВІДОМОГО УКРАЇНСЬКОГО ВЧЕНОГО-МІКРОБІОЛОГА ПРОФЕСОРА СЕРГІЯ ІВАНОВИЧА КЛИМНЮКА - Avtoriv, Kolektyv (Інфекційні хвороби, 2022)
Наведено біографічні дані й творчий доробок С.І. Климнюка – доктора медичних наук, професора, відомого вченого-мікробіолога, навчання та трудова діяльність якого пов’язана з Тернопільським національним медичним університетом імені І.Я. Горбачевського.