Х З’ЇЗД ІНФЕКЦІОНІСТІВ УКРАЇНИ - Івахів, О. Л. (Інфекційні хвороби, 2022)
Коротко наведено інформацію про Х з’їзд інфекціоністів України на тему: «Інфекційні хвороби: здобутки і проблеми у діагностиці, терапії та профілактиці», який відбувся 6-7 жовтня 2021 р. на базі Конгрес-центру Сумського державного університету.