СЛАВНИЙ ЮВІЛЕЙ ТЕТЯНИ АНАТОЛІЇВНИ СЕРГЕЄВОЇ - Avtoriv, Kolektyv (Інфекційні хвороби, 2021)
Наведено біографічні дані й творчий доробок Т.А. Сергеєвої – доктора медичних наук, відомої вченої-епідеміологині, трудова діяльність якої майже 30 років пов’язана з ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського НАМН України».