БІОЛОГІЧНІ ЗАГРОЗИ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ЕПІДЕМІЧНУ СИТУАЦІЮ У ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ - Krushelnytsky, O. D.; Ohorodniychuk, I. V. (Інфекційні хвороби, 2021)
Мета роботи – на основі аналізу літературних джерел виявити вплив біологічних загроз на епідемічну ситуацію у Збройних Силах України та проаналізувати управління ризиками виникнення інфекційних захворювань.