ВИКОРИСТАННЯ РЕПРОДУКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПРОФІЛАКТИКИ ВІЛ-ІНФЕКЦІЇ - Потокій, Н.Й.; Щербінська, А.М. (Інфекційні хвороби, 2013)
Представлено результати вивчення фертильності ВІЛ-позитивних чоловіків та впливу різних методів очистки сперми на її репродуктивну якість.