РЕЗУЛЬТАТИ ОЦІНКИ СТАНУ ДИСПАНСЕРИЗАЦІЇ ВІЛ-ІНФІКОВАНИХ ОСІБ В УМОВАХ РЕГІОНАЛЬНОЇ СУБЕПІДЕМІЇ ВІЛ-ІНФЕКЦІЇ/СНІДу В ЗАКАРПАТТІ - Миронюк, І.С. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено результати оцінки стану та якості диспансеризації дорослих ВІЛ-позитивних осіб диспансерної групи в Закарпатській області у 2010-2012 рр. Виявлено основні групи причин недосяжності до диспансеризації та відсутності повного охоплення пацієнтів диспансерної групи необхідними медичними послугами в умовах регіональної субепідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу в регіоні, де провідну роль у розвитку епідемії відіграють трудові мігранти.