ПРАВЕЦЬ: ПРОБЛЕМА СТАРА, АЛЕ НЕ ВИРІШЕНА - Васильєва, Н.А.; Івахів, О.Л.; Іщук, І.С.; Дивоняк, О.М. (Інфекційні хвороби, 2013)
Встановлено, що захворюваність на правець підтримується серйозними недоліками у проведенні екстреної специфічної активно-пасивної профілактики при травмах, а також зниженням протиправцевого імунітету населення внаслідок необґрунтованого відмовлення від щеплень і прорахунків у забезпеченні лікувально-профілактичної мережі вакцинами.