КЛІНІКО-ЛАБОРАТОРНІ ПОКАЗНИКИ У ХВОРИХ НА ІНФЕКЦІЙНИЙ МОНОНУКЛЕОЗ РІЗНОЇ ЕТІОЛОГІЇ - Козько, В.М.; Могиленець, О.І.; Меркулова, Н.Ф.; Соломенник, Г.О.; Бондаренко, А.В.; Юрко, К.В.; Єкімова, Н.О.; Нікітіна, В.В. (Інфекційні хвороби, 2013)
Проведено оцінку клініко-лабораторних показників у хворих на інфекційний мононуклеоз залежно від етіології. Достовірної різниці не встановлено.