АНТИТІЛА ДО ІНТЕРФЕРОНУ ПРИ ЛІКУВАННІ ГЕПАТИТУ С ЗАЛЕЖНО ВІД СТАНУ ЩИТОПОДІБНОЇ ЗАЛОЗИ - Боброва, І.А. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено результати дослідження антитіл до інтерферону в різні терміни противірусного лікування хронічного гепатиту С залежно від наявності цитокініндукованих ускладнень з боку щитоподібної залози (ЩЗ).