РОЛЬ ПАРВОВІРУСІВ У ПАТОЛОГІЇ ЛЮДИНИ: ВИВЧЕНІ ТА НЕВИВЧЕНІ АСПЕКТИ - Матейко, Г.Б.; Горбаль, Н.Б. (Інфекційні хвороби, 2013)
Представлено сучасні дані про парвовірусну інфекцію як міждисциплінарну проблему. Описано епідеміологію та клінічні прояви інфекційних хвороб, спричинених парвовірусами – В19, недавно відкритими бокавірусом людини та парвовірусом 4. Висвітлено зв’язок парвовірусної інфекції з широким спектром патологічних станів у людини.