ЕФЕКТИВНІСТЬ ЛІСОБАКТУ ПРИ ЛІКУВАННІ АНГІН - Андрейчин, М.А.; Борак, В.П.; Іщук, І.С.; Господарська, Х.О.; Борак, В.Т. (Інфекційні хвороби, 2013)
Досліджено вплив комплексної терапії з включенням препарату «Лісобакт» на перебіг ангіни. Встановлено, що таке лікування сприяє швидшому досягненню клінічного одужання та нормалізації лабораторних показників. Доступність, простота вживання, відсутність побічних реакцій і виражена терапевтична ефективність лісобакту є показаннями до широкого його застосування у лікарській практиці.