АЛГОРИТМ КОРЕКЦІЇ НЕЕФЕКТИВНОГО ЛІКУВАННЯ ХВОРИХ НА ВПЕРШЕ ДІАГНОСТОВАНИЙ ТУБЕРКУЛЬОЗ ЛЕГЕНЬ - Валецький, Ю.М. (Інфекційні хвороби, 2013)
Розроблено алгоритм корекції неефективного лікування хворих на вперше діагностований туберкульоз легень й апробовано його на 45 пацієнтах. Доведено доцільність і вивчено ефективність його використання. Мета дослідження - покращити результати лікування хворих шляхом розробки та застосування алгоритму корекції неефективного лікування (АКНЛ) хворих на вперше діагностований туберкульоз легень.