ІНФОРМАЦІЯПРОДИСЕРТАЦІЇ,ЗАХИЩЕНІУ2004Р. ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮІНФЕКЩЙНІХВОРОБИ - Ярош, О.О.; Кононенко, В.В. (Інфекційні хвороби, 2013)
У 2004 р. на 8 засіданняхспеціалізованоївченоїрадиД-26.614.01 приІнститутіепідеміологіїтаінфекційниххворобім. Л.В. ГромашевськогоАМНУкраїнивідбувсязахист 11 кандидатськихдисертаційзаспеціальністю 14.01.13-інфекційніхвороби