КЛІЩОВИЙ ЕНЦЕФАЛІТ - Виноград, Н.О.; Василишин, З.П.; Грицко, Р.Ю. (Інфекційні хвороби, 2013)
<!–[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false UK X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–> Кліщовий енцефаліт (КЕ) - це вірусне зоонозне природно-осередкове захворювання із множинними механізмами передачі, що характеризується загальноінтоксикаційним синдромом, поліморфною клінічною картиною з можливими ураженнями центральної нервової, дихальної систем і травного каналу. <!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–>