ЛІКУВАННЯ КРІОПАТІЇ У ХВОРИХ НА ХРОНІЧНИЙ ГЕПАТИТ С - Господарський, І.Я. (Інфекційні хвороби, 2013)
Досліджено вплив дипіридамолу і урсодезок-сихолевої кислоти на клінічні та лабораторні прояви кріоглобулінемії, залежно від її типу. Виявлено, що ефект антиагреганта на глибину кріопатїі та функцію печінки залежить від типу кріоглобулінів.