ВИВЧЕННЯ ПОРУШЕНЬ ЛІПІДНОГО МЕТАБОЛІЗМУ У ХВОРИХ НА ПСОРІАЗ - Вайс, В.В. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено результати газохроматографічного аналізу жирнокислотного складу ліпідів сироватки крові у хворих на псоріаз. Встановлено характерні зміни ліпідного метаболізму за рахунок вмісту есенціальних ЖК, які необхідно враховувати під час розробки тактики індивідуальної терапії.