ВПЛИВ ЦИТОМЕГАЛОВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ НА ПЕРЕБІГ ВАГІТНОСТІ - Васильєва, Н.А.; Жиляєв, М.І.; Ковальчук, М.Т. (Інфекційні хвороби, 2013)
Проаналізовано перебіг вагітності у 176 жінок, в яких діагностовано хронічну цитомегаловірусну (CMV) інфекцію. Показано доцільність застосування специфічного протицитомегаловірусного імуноглобуліну за наявності клінічних та/або імунологічних ознак реактивації процесу.