ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ГЛІКОСТЕРИЛУ Ф10 У ПАТОГЕНЕТИЧНІЙ ТЕРАПІЇ НАРКОЗАЛЕЖНИХ ХВОРИХ НА ГОСТРІ ВІРУСНІ ГЕПАТИТИ - Суременко, М.С.; Литвин, К.Ю.; Біла-Попович, Г.С. (Інфекційні хвороби, 2013)
Досліджували ефективність глікостерилу Ф 10, як препарату для інфузійної терапії, при лікуванні хворих на гострі вірусні гепатити на тлі наркозалежності. Результати роботи показали більш ранню нормалізацію клінічного стану та поліпшення біохімічних показників у хворих, які отримували цей препарат, порівняно з хворими, котрі отримували звичайні глюкозо-сольові розчини.