ВІЗУАЛЬНА ОЦІНКА ЖОВТЯНИЧНОГО СИНДРОМУ ПРИ ФІЗІОЛОГІЧНІЙ ЖОВТЯНИЦІ У НОВОНАРОДЖЕНИХ - Глазкова, Л.Х.; Бобровицька, А.І.; Кучеренко, Н.П. (Інфекційні хвороби, 2013)
Візуально оцінено жовтяничний синдром у 136 новонароджених. Встановлено, що така оцінка дає ненадійні і неточні результати, навіть з урахуванням зональності жовтяниці. З8,7 % новонароджених були госпіталізовані з приводу затяжної гіпербілірубінемії.