ВАГІТНІСТЬ У ЖІНОК З ВІРУСНИМИ ГЕПАТИТАМИ - Коханевич, Є.В.; Чернишова, Л.І.; Міцода, Р.М.; Самарін, Д.В. (Інфекційні хвороби, 2013)
Перебіг вагітності у жінок, у яких під час гестації маніфестують гепатити А, В та С, найчастіше супроводжується підвищеним ризиком самовільного переривання, зростанням числа ранніх токсикозів, анемій та збільшенням числа пієлітів вагітних.