ВИКОРИСТАННЯ ЛАФЕРОНУ В ТЕРАПІЇ ГРВІ - Москалюк, В.Д. (Інфекційні хвороби, 2013)
Інгаляційне введення лаферону в дозі 500 тис. МО 1 paз на день впродовж перших трьох діб хвороби володіє вираженим клініко-імунологічним ефектом у хворих на ГРВІ. При цьому достовірно зростали відносні показники основних імунорегуляторних клітин: СD3+, CD4+ лімфоцитів, імунорегуляторного індексу CD4+/CD8+. Терапія лафероном сприяла також суттєвому приросту рівнів сироваткового ІФН, раннього ІФНα/β і, меншою мірою, пізнього ІФНγ.