КЛІНІКО-СИНДРОМАЛЬНА ДИФЕРЕНЦІЙНА ДІАГНОСТИКА БОТУЛІЗМУ ТА ОТРУЄНЬ ТОКСИЧНИМИ ГРИБАМИ - Андрейчин, М.А.; Локай, Б.А. (Інфекційні хвороби, 2013)
Наведено класифікацію отруєнь токсичними грибами (ТГ) та їх диференційну діагностику з ботулізмом.