ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕАБІЛІТОЛОГІЇ - Panchenko, O. A. (Медична інформатика та інженерія, 2013)
Розглянуто результати аналізу стану та тенденцій розвитку інформатизаційних процесів у реабілітології. Проаналізовано три головні напрями розвитку, що якнайповніше відображають сучасний стан даних процесів. Зроблено висновок про необхідність інтенсифікації науково-практичних досліджень у цьому напрямі.