СИСТЕМНО-АНАЛІТИЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ЗАСТОСУВАННЯ КООПЕРАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ В РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТУ СТВОРЕННЯ УНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ ЛІКАРНІ - Stahanska О. О. (Medical Informatics and Engineering, 2012)
В роботі з позицій системного аналізу обгрунтовується використання коопераційної моделі університетської лікарні. В результаті застосування такої моделі отримано базові принципистворення лікарні.