ШЛУНОЧКОВІ ПОРУШЕННЯ РИТМУ НА ТЛІ ГІПЕРФУНКЦІЇ ЩИТОПОДІБНОЇ ЗАЛОЗИ (КЛІНІЧНИЙ ВИПАДОК) - Dzyha, S. V.; Bakalets, O. V.; Zaiets, T. A.; Behosh, N. B. (Вісник медичних і біологічних досліджень, 2019)
Гіпертиреоз зазвичай пов’язаний із синусовою тахікардією або надшлуночковою тахіаритмією, але рідко з шлуночковими порушеннями. У літературі згадується мало випадків, і ми описали випадок із шлуночковою тахікардією та гіпертиреозом.