ДІАГНОСТИКА ОСТЕОПЕНІЧНИХ ЗМІН КІСТКОВО ТКАНИНИ ТА Х КОРЕКЦІЯ КАЛЬЦЕМІНОМ У ДІТЕЙ, ХВОРИХ НА ЮВЕНІЛЬНИЙ РЕВМАТО ДНИЙ АРТРИТ - Fedortsiv, O. Ye.; Yarema, N. M. (Актуальні питання педіатрії, акушерства та гінекології, 2018)
Проаналізована частота виникнення та особливості остеопенічних змін у дітей, хворих на ювенільний ревмато дний артрит. Дані, отримані авторами під час спостереження за дітьми з ювенільним ревмато дним артритом, підкреслюють важливість ранньо діагностики та корекці остеопені для попередження виникнення остеопорозу удорослому віці.