ЕФЕКТИВНІСТЬ КОМПЛЕКСНОГО ЛІКУВАННЯ ГОСТРИХ ПОЗАЛІКАРНЯНИХ ПНЕВМОНІЙ У ДІТЕЙ ГРУДНОГО ВІКУ - Koloskova, O. K.; Ivanova, A. A.; Honcharuk, P. I. (Актуальні питання педіатрії, акушерства та гінекології, 2018)
На підставі поглибленого клініко-параклінічного обстеження 177 пацієнтів грудного віку, що перебували на лікуванні в обласному стаціонарі з приводу гострих позалікарняних пневмоній, оцінена ефективність комплексної терапії з урахуванням клінічних