ДЕЯКІ АСПЕКТИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ФЕТОПЛАЦЕНТАРНОГО КОМПЛЕКСУ У ЖІНОК ІЗ ДЕСТРУКТИВНИМ ЛІКУВАННЯМ ЦЕРВІКАЛЬНИХ ІНТРАЕПІТЕЛІАЛЬНИХ НЕОПЛАЗІЙ В АНАМНЕЗІ. - Loia, N. O. (Актуальні питання педіатрії, акушерства та гінекології, 2016)
У статті наведені результати змін функціонування стану фетоплацентарного комплексу у вагітних. Показано негативний вплив деструктивного лікування цервікальних інтраепітеліальних неоплазій в анамнезі, що призводить до причин затримки розвитку плода, внутрішньоутробної гіпоксії та внутрішньоутробної загибелі плода.