СУЧАСНІ ПОГЛЯДИ НА ДІАГНОСТИКУ ТА ЛІКУВАННЯ ЗВИЧНОГО АБОРТУ. - Kryvopustov, O. S. (Актуальні питання педіатрії, акушерства та гінекології, 2016)
Звичний аборт є складною мультифакторіальною патологією. Він зумовлює важку психологічну травму не тільки через саме втрату вагітності, але і через невизначеність причин, які до цього призвели (більше ніж у 50 % випадків), дискусійність плану подальшого лікування даної патології та невідомий результат наступної вагітності. В статті наведено аналітичний огляд літератури щодо сучасних підходів до діагностики та лікування звичного аборту.