ВАРИКОЗНА ХВОРОБА BEH НИЖНІХ КІНЦІВОК ТА HEДИФEPEHЦIЙOBAHA ДИОІЛАЗІЯ ОТОЛУЧНОЇ ТКАНИНИ ЯК ФАКТОР BИHEКHEHHЯ AКУШEPCЬКИXУCКЛAДHEHЬ. - Ishchak, O. M.; Franchuk, A. Y.; Onyskiv, B. O. (Актуальні питання педіатрії, акушерства та гінекології, 2015)
Представлені авторами дані досліджень, які дозволили встановити: популяційну частоту вагітних жінок з варикозною хворобою вен нижніх кінцівок та з ознаками дисплазіїсполучноїтканини, знайти асоціативні зв'язки синдрому сполучнотканинної дисплазії та варикозної хвороби вен нижніх кінцівок у жінок з патологією вагітності і пологів; формування акушерських ускладнень.