З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ДОРОГИЙ ВЧИТЕЛЮ, ІВАНЕ СЕМЕНОВИЧУ! (Актуальні питання педіатрії, акушерства та гінекології, 2025)
Іван Семенович Сміян – подиву гідна особистість! Людина, про яку можна говорити нескінченно, і Людина, яку важко описати звичайними словами.