АНАЛІЗ СТРЕСОРНИХ ФАКТОРІВ ТА РОЛЬ СТРЕС-РЕАКТИВНОСТІ У ВАГІТНИХ ПІСЛЯ ДРТ - Levytska, A. V. (Актуальні питання педіатрії, акушерства та гінекології, 2018)
У дослідженні розглянута проблема впливу стресогенних факторів на перебіг вагітності та пологіву жінок після ЕКЗ. Подані відомості про особливості стрес-індукуючоїта стрес-лімітуючої систем у досліджуваних жінок.