ПРЕГРАВІДАРНА ПІДГОТОВКА У ПАЦІЄНТОК ІЗ ЗАВМЕРЛОЮ ВАГІТНІСТЮ. - Koptiukh, V. I.; Duve, D. M. (Актуальні питання педіатрії, акушерства та гінекології, 2016)
У статті представлені дані про етіологію виникнення завмерлої вагітності, а також проведення прегравідарної підготовки у жінок із завмерлою вагітністю в анамнезі.