ТЕРАПІЯ ХРОНІЧНИХ ЗАПАЛЬНИХ ПРОЦЕСІВ ОРГАНІВ МАЛОГО ТАЗУ З ВИКОРИСТАННЯМ АНТИТРОМБОТИЧНИХ ЗАСОБІВ. - Markin, L. B.; Rachkevych, O. S.; Shatylovych, K. L. (Актуальні питання педіатрії, акушерства та гінекології, 2015)
Використання Дістрептази - препарату з вираженою антитромботичною і розсмоктуючою дією - у комплексній терапії загострення хронічного сальпінгоофориту забезпечує стійкий клінічний ефект, сприяє відновленню функціональної повноцінності репродуктивноїсистеми жінки.