Рецензія на монографію “Основи глікобіології” - Korda, M. M. (Медична та клінічна хімія, 2016)
Рецензія на монографію “Основи глікобіології” Н. О. Сибірна, А. І. Шевцова, Г. О. Ушакова, І. В. Бродяк, І. Ю. Письменецька ; за ред. Н. О. Сибірної. – Львів : ЛНУ імені Івана Франка, 2015. – 492 с. – (Серія “Біологічні Студії”)