Стан антиоксидантної системи в експериментальних тварин при компенсованому і декомпенсованому легеневому серці - Slabyi, O. B. (Медична та клінічна хімія, 2016)
Вивчено стан антиоксидантної системи в експериментальних тварин з компенсованим та декомпенсованим легеневим серцем. Встановлено, що антиоксидантний захист організму при компенсації легеневого серця посилюється, а при декомпенсації – суттєво погіршується