Дослідження деяких показників гемостазу при експериментальному антифосфоліпідному синдромі - Yaremchuk О. Z. (Медична та клінічна хімія, 2015)
Досліджено зміни показників системи згортання крові та рівень тромбоцитів за умов експериментального антифосфоліпідного синдрому, який моделювали на мишах-самках лінії BALB/с. У результаті проведених досліджень у групі тварин із цим синдромом встановлено зменшення кількості тромбоцитів, укорочення протромбінового часу, збільшення протромбінового індексу та зниження міжнародного нормалізованого співвідношення.