КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ КИСЛОТИ РОЗМАРИНОВОЇ У ТАБЛЕТКАХ, ЯКІ МІСТЯТЬ СУХІ ЕКСТРАКТИ ВАЛЕРІАНИ І МЕЛІСИ ТА ГЛІЦИН

Автор(и)

  • Л. С. Логойда
  • Л. В. Вронська

DOI:

https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i3.282

Анотація

Розроблено методику кількісного визначення кислоти розмаринової в таблетках на основі сухих екст­рактів валеріани і меліси та гліцину. Вивчено основні валідаційні характеристики методики. Показано, що методика придатна для контролю вмісту сухого екстракту меліси у таблетках на основі сухих екстрактів валеріани і меліси та гліцину.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-01-28

Як цитувати

Логойда, Л. С., & Вронська, Л. В. (2013). КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ КИСЛОТИ РОЗМАРИНОВОЇ У ТАБЛЕТКАХ, ЯКІ МІСТЯТЬ СУХІ ЕКСТРАКТИ ВАЛЕРІАНИ І МЕЛІСИ ТА ГЛІЦИН. Медична хімія, 13(3). https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i3.282

Номер

Розділ

Оригінальні дослідження